torstai 8. huhtikuuta 2010

Viimeisiä viedään


Kisoihin on nyt kaksi viikkoa, meidän kisapäivään kaksi viikkoa ja yksi päivä. Harjoittelu vaikuttaisi olevan ihan hyvin aikataulussa, mutta työtä riittää vielä loppuihin treeneihin.

Viime viikonloppuna Solvallassa saatiin tehtyä paljon toistoja ohjelmaan. Kolmet perättäiset harjoitukset matolla tuottivat tulosta eikä ohjelman tekeminen vaatinut enää sunnuntaina sen kummemmin latautumista. Viikonlopun treeneissä tehtiin aina ohjelmakerran jälkeen heti uudestaan ohjelma, johon tehtiin kaikki epäonnistuneet ja tekemättä jääneet jutut. Näin harrastajat huomaavat, mitkä kohdat vaativat extra tsemppausta ja toisaalta epävarmemmat jutut saavat muita enemmän toistoja.

Eilen jatkettiin samalla kaavalla, mutta ohjelmaan ei tehty ihan kaikkia pyramideja. Tällä viikolla panostetaan erityisesti stuntteihin ja heittoihin. Pyramidit sujuvat pääasiassa jo hyvin, mutta heitoissa on vielä tekemistä ja ohjelman keskivaiheilla olevat stuntit saattavat epäonnistua ohjelmaan.

Ohjelman keskikohdan stuntti- ja pyramidiosio on muutenkin osoittautunut vaikeaksi. Sitä vastoin huuto onnistuu aina ja yleensä myös ohjelman loppupätkä. Keskiosiossa on paljon vaikeita juttuja nopeaan tahtiin peräkkäin, joten ei ole ihme, että se vaatii enemmän työtä ja keskittymistä.


Hansu

3 kommenttia:

  1. Onnea tosi paljon kisoihin! :) Millon ootte lähdössä Jenkkeihin?

    VastaaPoista
  2. Kiitos!
    Me ollaan reissussa 20.-29.4.

    Hansu

    VastaaPoista
  3. Tsemppiä megapaljon kisoihin!:)

    VastaaPoista