perjantai 2. huhtikuuta 2010

Pääsiäisen kuulumisia


Viime päivinä on koeteltu valmentajien mielikuvitusta, kun ohjelman paikkoja on jouduttu laittamaan uusiksi. Yksi loukkaantumisista osoittautui niin pahaksi, että harrastajan kisaaminen on vielä auki. Lisäksi yksi kisajoukkueen jäsenistä on kadottanut akrobatiataitonsa, ja hänen paikkojaan on nyt yritetty korvata muutamissa treeneissä.

Tuo yhden päällisen nilkkavamma on aiheuttanut harmaita hiuksia monelle. Harrastajan ohjelmassa on sekä keskikerrosta että ylintä kerrosta, ja lisäksi päällisenä kaikki heitot. Ohjelmaan on nyt tehty sellaisia muutoksia, että sekä varamies että alkuperäinen kisajoukkueen jäsen voivat kumpikin tehdä ohjelman paikat eikä niitä tämän loukkaantumisen takia tarvinne enää lähteä muuttamaan.

Kaksi päällistä kokeili tänään ensimmäisen kerran kolmanteen kerrokseen lentämistä, toinen isoon A:han ja toinen reiteen, ja hyvinhän se sujui. Yllä olevassa kuvassa on toinen näistä pyramideista.

Pääsiäisen treenit pidetään Solvallan urheiluopistolla. Tänä viikonloppuna ei kuitenkaan ole leiriä, vaan ihan tavallisia treenejä yhdet päivää kohden. Onneksi edes joku paikka on auki, ettei tule liian pitkää treenitaukoa.


Hansu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti