tiistai 20. huhtikuuta 2010

Islannissa

Islannissa heräillään ja valmistaudutaan seuraavaan matkapäivään. Majoituspaikasta on tarkoitus lähteä klo 11 aikaan. Ensin mennään kaupungin sisäisellä bussilla bussiterminaaliin, josta jatketaan lentokenttäbussilla kentälle. Lento lähtee viiden aikaan ja kestää 9 tuntia.

Majoituksen lähellä on ruokakauppoja sekä pizzeria, ja majoituspaikassa keittiö, joten kaikki ovat löytäneet itselleen syötävää ja ostaneet aamupalatarvikkeet ja eväitä matkaa varten. Osa tytöistä tosin mieluummin olisi syömättä ja säästäisiä rahat shoppailemiseen jenkeissä. Monelle on ollut järkytys se, että ruoka ja bussit maksavat. Koti-Suomessa kun bussilipulla kulkee ilmaiseksi ja pyhä henki täyttää ruoat jääkaappiin.

Islannin näkeminen ja stoppi täällä on ollut aikamoinen elämys. Tyttöjen on vaikea uskoa, että tällainen paikka on olemassa ja että joku asuu täällä vapaaehtoisesti.


Hansu

5 kommenttia:

  1. LOL!
    On teillä seikkailu meineillään. Täällä ihan kikseissä edelleen että pääsitte matkaan ja innolla odotan jokaista päivitystä.
    Nauttikaa, rokatkaa ja näyttäkää että Angels can fly!
    <3
    t.Petra

    VastaaPoista
  2. Pyhä henki auttaa aina, mutta ilmeisesti ei tällä kertaa ruokapalvelun merkeissä! :)
    Hienoa että saitte tällä aikataululla majapaikan järjestettyä ja matka kohti perjantain kisaa voi jatkua suunnitelman mukaisesti!
    Petran kommenttia mukaillen, lentäkää turvallisesti Orlandoon ja Orlandossa!

    VastaaPoista
  3. Ooote parhaita!!!

    mut oneee

    VastaaPoista
  4. Odotellaan raportteja myös Floridasta!

    Tsemppiä kotijoukoilta kisoihin - vain Kulta kelpaa! ;o)

    VastaaPoista