lauantai 10. huhtikuuta 2010

Rankka treenaus jatkuu

Tyttöjen jaksamista koetellaan kuluvan kisakauden aikana toden teolla. Välillä on vaikea pysyä positiivisella mielellä ja keskittyä treeneissä, kun kroppa kaipaisi jo peruskuntokautta. Torstain treeneissä tuli kaikenlaista heikotusta ja kovia iskuja, ja lopputreeneistä kaikki pohjaa tekevät varamiehet olivat hypänneet ohjelmaan eikä siltikään kaikkia paikkoja saatu korvattua.

Joukkuetta on vaivannut nyt reilun viikon ajan flunssa. Tauti on ollut onneksi lievä, eikä kukaan ole joutunut olemaan yksiä treenejä pidempään sivussa. Se on kuitenkin verottanut treenien tehoa ja sekoittanut harjoittelua, kun ohjelmaa on tehty joka treeneissä eri kokoonpanolla.

Perjantain treenit sujuivat vähän paremmin. Hiottiin suoria voltteja ja x-outeja ja saatiin tehtyä niitä myös ohjelmaan. Erityisesti suorat voltit sujuivat hyvin. Treenien alussa jaettiin kisapuvut sekä maajoukkueshortsit ja -paidat. Mieltä kevensi toisaalta hienot vaatteet ja toisaalta kisapuvun hameiden suuri koko. Kaikki tytöt joutuvat kursimaan hameita sisään ennen torstain lehdistötilaisuutta, mutta parempi niin, kuin että puvut eivät mahtuisi!


Hansu

2 kommenttia:

  1. Milloin tänne tulee kuva puvuista?

    VastaaPoista
  2. Lehdistötilaisuudessa saadaan kuvia puvut päälle, sen jälkeen siis.

    Hansu

    VastaaPoista