lauantai 17. huhtikuuta 2010

Epävarma tilanne stressaa


Tuhkapilven liikkeet ja lentokielto aiheuttavat paljon stressiä joukkueellemme. Eilisistä treeneistä meni melkein puolet tämän asian puimiseen ja tilanteen kartoittamiseen. Tulimme kuitenkin siihen lopputulokseen, että emme voi tehdä muuta kuin jatkaa treenaamista ja keskittyä kisoihin.

Menomatkan lennot ovat Tukholman ja Reykjavikin kautta. Tähän asti Reykjavikin kenttä on ollut auki eikä ilmeisesti ole edes todennäköistä, että tuulet kääntyisivät viemään tuhkaa Keflavikiin. Toinen kysymys on tietysti, että pääseekö Ruotsista lentämään Islantiin mitään reittiä.

Kaikesta juttelusta huolimatta treeneissä saatiin jotain aikaiseksikin. Ohjelmassa oli stunttien hiomista. Stunttiryhmien piti tehdä kaksi täydellistä kertaa kussakin stuntissa ennen kuin pääsivät juomatauolle. Lopuksi kaikki ryhmät yksitellen esiintyivät muulle joukkueelle.

Treenien lopussa tehtiin vielä yksi ohjelmakerta ja siellä onnistui kaikki yhtä huudon pyramidia lukuunottamatta. Akrobatia tosin puuttui, kun harjoitukset pidettiin koulun salissa.

Tänään on kenraaliesitys kavereille ja vanhemmille Töölön Kisahallissa klo 20. Tervetuloa katsomaan!


Hansu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti