tiistai 13. huhtikuuta 2010

Vielä viikko Suomessa

Lähtöön on nyt viikko aikaa. Ensi tiistaina tähän aikaan ollaan jossain päin maailmaa meidän kolmen lennon menomatkalla. Suomessa ohjelmassa on vielä lehdistötilaisuus, kenraaliesitys kavereille ja vanhemmille sekä viidet tavalliset treenit. Perillä Orlandossa harjoitellaan kerran virallisella vuorolla ja kerran ulkona.

Viime lauantaina päästiin tekemään ohjelmaa yleisölle, kun vieressä harjoitellut sekamaajoukkue katsoi meidän ohjelman. Sellaista tsemppiä ja tekemisen riemua ei ole meidän tytöillä nähty kyllä pitkään aikaan! Ohjelma onnistui ihan kivasti, mutta ei kuitenkaan ollut täysin puhdas.

Sunnuntaina tehtiin viimeiset muokkaukset akrobatiakuvioihin. Muutenkin kuvioita pitää hioa vielä parissa kohdassa, jotta saadaan kaikki stuntit oikeille paikoilleen ja tanssikuvioiden rivit suoriksi. Näiden lisäksi muutamaa heittoa pitää työstää. Muilta osin ohjelma alkaa olla valmis kisoja varten ja tytöillä tarpeeksi itseluottamusta sen suorittamiseen.


Hansu

4 kommenttia:

  1. tsemppiä viimeisen viikon treenauksiin !pidän peukkuja sitten täällä suomen päässä

    VastaaPoista
  2. Onkohan noita kisoja mahdollista katsoa jostain, siis netistä?

    VastaaPoista
  3. ainakin viime vuonna niitä pystyi seuraamaan melkein reaali ajassa varsity.com sivustolla, toivottavasti tänäkin vuonna :)

    VastaaPoista
  4. Okei, hienoa, kiitos ziirleaderi :) Ja onnea Enkeleille!

    VastaaPoista