torstai 25. maaliskuuta 2010

Toipumista



Ryhmäkuva sunnuntain viimeisistä treeneistä Tonyn kanssa.

Kaksi perättäistä viikonloppuleiriä takana ja vaikka on jo torstai, vieläkin tuntuu siltä, että toipuminen on käynnissä. Blogiakaan ei ole tullut kirjoitettua, mutta eipä meidän joukkueella ole ollut treenejä ennen eilistä.

Eilen tehtiin vaan yksittäisiä juttuja. Sunnuntaina tehtiin sinänsä iso muutos, kun kaksi päällisistä vaihdettiin päittäin toistensa ryhmiin ohjelman alkupätkässä. He tekevät kyllä samaa roolia, mutta vaihdos koskee montaa perättäistä stunttia ja pyramidia. Näiden uusien paikkojen kokeileminen jäi sunnuntaina vähän kesken. Muutos vaikuttaisi olevan hyvä ja toivottavasti viimeinen niitä paikkoja koskeva. Nyt tällä vaihdoksella saatiin kokeneemmat pohjat uudemman päällisen kanssa samaan ryhmään ja toisin päin.

Sennujen valmentamisessa yksi hyvä puoli on se, että muutoksia paikkoihin ja laskuihin voi tehdä milloin tahansa ja harrastajat sisäistävät ne samoissa treeneissä. Erona junnuihin ja mineihin on myös se, että harrastajat kykenevät paremmin näkemään muutokset osana laajempaa kokonaisuutta eli tavoitetta saada kaikista ryhmistä yhtä hyvät niin että mikään ei epäonnistu. Prinsessareaktioita näkyy sennuissa onneks aika harvoin. Sitä voi aina miettiä, että kumpi on tärkeämpää: minä vai me?


Hansu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti