maanantai 8. maaliskuuta 2010

Yksi vaihe takana, monta edessä

Nyt on tanssi opeteltu ja ihan lupaavalta se näyttää. Kunhan tytöt ehtivät oppia liikkeet kunnolla, näkee mikä toimii ja mikä ei. Sen jälkeen pääsee sitten muokkaamaan huonot kohdat pois.

Eilen tehtiin ekan kerran koko ohjelma läpi, mutta ei sentään vielä kaikilla jutuilla. Akrobatia jäi pois, kun oltiin parketilla ja pyramideja ei tehty ylös asti. Osa jutuista onnistui molemmilla kerroilla, mutta varsinkin loppuohjelmassa tuli vähän paniikkia ja sähläystä. Tanssi taisi sekoittaa aika paljon siellä välissä, kun suurin osa ei vielä pysynyt musassa mukana.

Lisäksi musaan oli eksynyt yksi puolikas kasi ja sen takia yhteen pyramidiin ei voitu tehdä vielä laskuja. Hieno miksausohjelma tekee tepposiaan, kun loopeista löytää ykköset ja vitoset kuuntelematta niitä ollenkaan. Musiikkien kanssa ollaan kyllä menty hurjaa vauhtia eteen päin. Sitä kauhulla muistelee ensimmäisiä itse miksaamiaan musia, joissa laskut hyppi ties miten ja ääni oli puuroista.

Tällä viikolla ohjelmassa on kahdet treenit Helsingissä ja sen jälkeen viikonloppuleiri Vierumäellä. Leirillä on tarkoitus saada ohjelma kasaan niin, että voidaan tehdä kaikki pyramidit ohjelmapätkiin. Jos jutut sujuu hyvin, saatetaan tehdä kokonaistakin ohjelmaa.


Hansu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti