torstai 4. maaliskuuta 2010

Naama näkkärillä

"Harrastaja M oli eilen naama näkkärillä."

Mitäköhän se tarkoittaa? Ainakin kuulostaa hauskalta. Harrastaja M sanoi tuon eilen treeneissä, kun hän ennusti mitä täällä blogissa lukee tänään. Tämä oli ilmeisesti palautetta blogitekstien yksityiskohtaisuudesta.

Se onkin mielenkiintoinen kysymys, miten yksityiskohtaisia asioita joukkueen treenaamisesta voi julkisessa blogissa kirjoittaa. En ollut ajatellut kirjoittaa yksittäisten harrastajien onnistumisista ja epäonnistumisista tai siitä, että heidän naamansa on näkkärillä. Joukkuelajissa näillä on harvoin niin paljon merkitystä, että sitä edes kannattaisi mainita. Tosin yhden harrastajan onnistuminen usein kannustaa joukkuekavereitakin hyviin suorituksiin, ja tällöin koko joukkue pääsee paljon eteenpäin.

Jos haluaa tätä blogia tarkemmin seurata naisten maajoukkueen harjoittelua (ja nähdä kaikki näkkäri-naamat), treenejä voi kyllä tulla katsomaan, jos sopii siitä etukäteen valmentajien kanssa.


Hansu

1 kommentti:

  1. Kiitos kivasta blogista, on mukavaa lajin ihmisenä seurata maajoukkueen valmistautumista vuoden kovimpaan rutistukseen! Itse valmentajana on mukava lukea myös paitsi ns. hyviä hetkiä, myös joukkueen haasteita valmistautumisessa sillä samanlaisia tilanteita saattaa tulla itselläkin valmennus-uran aikana eteen :-)... Eli realistista ja ajantasaista bloggausta toivon. --Cheer-valkka

    VastaaPoista