sunnuntai 21. maaliskuuta 2010

Koko ohjelma

Eilen tehtiin ensimmäisen kerran koko ohjelma. Siellä oli monta hyvää ja monta katastrofaalista kohtaa. Huuto meni hyvin ja lopussa tuli onnistumisia, mutta ohjelman keskivaiheilla tuli paljon tiputuksia. Esim. 360 stunteista vain yksi onnistui, mikä nyt sinänsä ei ollut yllättävää, kun niiden kanssa on vielä paljon työtä tehtävänä.

Mutta nyt, kun mörkö on nostettu pois hartioilta (ainakin toivottavasti), voimme tehdä seuraavat ohjelmakerrat ilman ylimääräistä stressiä.

Tänään vielä Tonyn kanssa kahdet harjoitukset, joissa on tarkoitus hioa lähinnä yksittäisiä taitoja. Iltatreeneissä saatetaan tehdä vielä ohjelmaa tyttöjen jaksamisen mukaan.


Hansu

3 kommenttia:

  1. Näin ohjelman kisiksellä,se oli UPEA! Sanoinkuvailemattoman hienoa työtä teiltä valmentajat. Tytöistä huomaa kauas asti kovan työn tulokset sekä jokaisen yksilön panostuksen osana joukkuetta. En malta odottaa että pääsen näkemään ohjelman priimakunnossa, viimeistään lehdistötilaisuudessa sitten ;-) Vihdoin joukkue, jonka kehtaa lähettää ulkomaillekkin edustamaan! HYVÄ ENKELIT!

    Terveisin, cheer-mama

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Tällaista palautetta on aina kiva kuulla :)


    Hansu

    VastaaPoista
  3. Toivottavasti ymmärrän cheer-maman kommentin toiseksi viimeisen hihkaisun vain väärin, sillä se on mielestäni ikävällä ja väärällä tavalla sävyttynyt. Vaikka toki oman lapsen seura ja joukkue ovat aina ne ainoat ja parhaat, voimme varmasti olla sitä mieltä että kannustamme Suomen mitaleille ja Suomen joukkueet menestykseen, paino sanalla meidän koko Suomen maajoukkueet. Vuodesta toiseen Suomella on mielestäni ollut erittäin hyvälaatuiset maa/edustusjoukkueet arvokisoissa ja toivon "vihdoin", että kaikki lajin ihmiset kannustavat maajoukkueita kuten asiaan kuuluu, ei dissaten muita muita em- ja mm-edustajia kapeasti seuranäkökulmista katsoen.
    HYVÄ SUOMEN MAAJOUKKUEET JA HYVÄ OIKEALLA ASENTEELLA KANNUSTAVAT LAJIAKTIIVIT!

    VastaaPoista