perjantai 19. maaliskuuta 2010

Seuraava leiri alkoi

Tony Nash saapui eilen aamupäivällä Suomeen ja heti illalla päästiin treenaamaan hänen johdollaan.

Ensimmäiseksi yritettiin saada 360 iso A kuntoon. Tony opetti uutta tekniikkaa ja vaihteli pohjien paikkoja ja otteita. Muutokset vaikuttivat ihan toimivilta, mutta heitosta lähti ilmaa pois. Tämä johtui kuulemma tekniikasta, voimaa pohjilla oli riittävästi.

Seuraavaksi tehtiin akrobatiaa ja korjailtiin liikkumista kuvioon. Akrobatia jäi aika vähälle ja tytöt vaikuttivat väsyneiltä. Akrobatia on yleisesti ottaen ihan hyvällä mallilla, ongelmana on vaan se, että taitoja ei tehdä kuvioon. Tony yritti kannustaa tyttöjä tekemään kaikki oman akrobatiansa ja joutui ihmettelemään "laiskoja ja vihaisia suomalais-cheerleadereita". Hauskaa huomata, että muillakaan ei ole taikasanoja akrobatia-ongelmaan!

Lopuksi vielä markkeerasimme ohjelman ja sen jälkeen teimme sen akrobatialla, stunteilla, puoliväleillä ja heitoilla. Tony tykkäsi meidän koreografiasta ja kehui kivoja transitioita.

Nyt on vuorossa kolmet treenit ilman mattoa ja paljon stunttien ja heittojen harjoittelua. Lauantai-iltana ollaan taas Kisiksellä ja päästään tekemään akrobatiaa ja enemmän ohjelmaa.


Hansu

3 kommenttia: